اقتصاد جهان

کاهش ارزش سهام دویچه بانک

انتشار اخبار مربوط به تشدید مشکلات اقتصادی در دویچه بانک آلمان باعث شد تا قیمت سهام این بانک به پایین‌ترین حد خود طی سه ماهه گذشته یعنی 44/11 یورو به ازای هر سهم برسد. کاهش ارزش سهام این بانک از ابتدای سال جاری تاکنون 49 درصد اعلام شده است. این روند می‌تواند برای آینده اقتصادی این بانک نگران‌کننده باشد. قیمت سهام دویچه بانک در سال 2007 میلادی یعنی قبل از بروز بحران تقریباً صد یورو به ازای هر سهم بود./ فرانس 24
کد خبر: ۹۲۰۹۸۱

قرارداد بوئینگ با انگلستان

روز گذشته دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنعت هوایی فارنبورگ اعلام کرد: کشورش با شرکت بوئینگ قرارداد تجاری جدیدی منعقد کرده است.

این قرارداد برای خرید 9 فروند هواپیمای گشت هوایی معروف به بوئینگ پی8 منعقد شده است که ارزشی معادل صد میلیون پوند دارد. اجرایی شدن این قرارداد می‌تواند 2000 فرصت شغلی تازه در شرکت بوئینگ ایجاد کند. این قرارداد بخشی از همکاری‌های تجاری آمریکا با انگلستان است که در منطقه اسکاتلند صورت می‌پذیرد./ سی‌ان‌ان مانی

ایران 80 درصد سهم خودرا از بازار نفت پس گرفت

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با بیان این‌که ایران حدود 80 درصد سهم خود را از بازار که قبل از تحریم‌ها در اختیار داشت باز پس گرفته است گفت: تولید نفت ایران در حال حاضر به 8/3 میلیون بشکه در روز رسیده است.

محسن قمصری بدون ارائه توضیح بیشتر گفت: اوج صادرات روزانه ما بالای چهار میلیون بشکه در روز است و ما برنامه‌هایی برای آن داریم و منتظر مساعد شدن شرایط هستیم./ بلومبرگ

گروکشی بوئینگ از ایرباس

رئیس بخش هواپیماهای تجاری شرکت بوئینگ گفت، اگر این شرکت اجازه نیابد به ایران هواپیما بفروشد، تامین‌کنندگان آمریکایی قطعات مورد نیاز شرکت ایرباس نیز نباید برای فروش محصولات به ایران مجوز بگیرند.

رئیس بخش هواپیماهای تجاری شرکت بوئینگ گفت، اگر از نهایی شدن قرارداد 25 میلیارد دلاری بوئینگ با ایران ممانعت شود، تامین‌کنندگان آمریکایی قطعات مورد نیاز شرکت ایرباس و دیگر شرکت‌های هواپیماسازی اروپایی نیز نباید برای فروش محصولاتشان به ایران مجوز دریافت کنند.

این اظهارات ری کانر در حالی مطرح می‌شود که بوئینگ و دیگر شرکت‌های هواپیماسازی برای فروش هواپیماهای خود به ایران در چهارچوب توافق هسته‌ای با مخالفت کنگره آمریکا مواجه هستند.

بوئینگ و رقیب اروپایی‌اش ایرباس که موافقت‌نامه‌های اولیه‌ای را برای فروش یا اجاره بیش از صد فروند هواپیما به ایران منعقد کرده‌اند، برای نهایی کردن قراردادهای فروش هواپیماهایی که 10 درصد قطعات آنها ساخت آمریکا باشد، به مجوز خزانه‌داری آمریکا نیاز دارند.

کانر افزود، فروش‌های احتمالی به ایران زمانی اتفاق می‌افتد که تقاضا برای جت‌های مسافربری پهن‌پیکر کاهش یافته و این عاملی است که موجب می‌شود اطمینان از تولید بدون مشکل ورژن فعلی بوئینگ‌های 777 اندکی چالش‌برانگیزتر شود./ رویترز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها