بسیاری از مواد غذایی مثل نوشابهها، نوشیدنیهای وزرشی کافئیندار و حتی مرکباتی مثل گوجه سبز و لیمو یا گوجهفرنگی دارای مواد اسیدی هستند که به سلامت مینای دندان آسیب میزنند. پس برای حفظ سلامت خود حتما بعد از خوردن غذا بلافاصله مسواک بزنید.
آنتوسیانین ترکیبی است که در گیاهان و میوههایی مثل پرتقال خونی، گیلاس، توتفرنگی وکلم بنفش وجود دارد. این ترکیب باعث رنگ بنفش و قرمز تیره در گیاهان میشود، آنتوسیانین برای قلب و سلامت مغز بسیار مفید است و دشمن کلسترول بد محسوب میشود. پس تا میتوانید در سالادتان از کلم بنفش استفاده کنید.
همیشه در یخچال خانهتان مواد غذایی مفید که به آمادهسازی چندانی نیاز ندارند، نگه دارید. سیب، موز، شیر، ماست، گل کلم، بادام و... را در یخچال داشته باشید که اگر میان روز برای خوردن میانوعده به یخچال مراجعه کردید، مواد غذایی باارزشی صرف کنید و از ریزهخواری با مواد غذایی کمارزش دور شوید.
اگر به پختن شیرینیجات خانگی علاقمندید، از لبنیات کمچرب در طبخ استفاده کنید تا چربی اضافی وارد بدن خود نکنید.
بهترین ظرف برای طبخ غذا روی حرارت چدن واقعی است، ظروف چدنی نسبت به ظروف فلزی دیگر نظیر ظروف مسی، آلومینیومی و استیل، رسانایی حرارتی ضعیفتری دارند، حرارت بخوبی در این ظروف پخش شده و بهطور یکنواخت به ماده غذایی منتقل میشود.
اگر به سلامت و زیبایی پوست خود و چروک نشدن آن علاقهمندید، در سالاد و غذاهایتان از فلفل دلمهای استفاده کنید. ویتامین c موجود در فلفل دلمهای محلول در آب است و رادیکالهای آزاد در فضای مایع سلولها را از بین میبرد. رادیکالهای آزاد باعث ضعیفی کلاژن پوست و افتادگی آن میشوند. فلفل دلمهای بافت پوست را محکم و بدون چین و چروک نگه میدارد.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد