به گزارش جام جم سرا ، تحقیقات انجام شده در نروژ نشان داد، افرادی که در روز سه فنجان شیر می نوشند سه برابر شانس ابتلا به سرطان سینه در آنها بیشتر از کسانی است که تنها یک فنجان و یا حتی نصف فنجان شیر می نوشند.
بنابراین گزارش عوامل زیادی موجب شده که شمار مبتلایان به سرطان سینه در جهان افزایش یابد، شیر یکی از دلایل ابتلا به این بیماری است تا قبل از این تحقیق دانشمندان بر این باور بودند که شیر در سرعت پیشرفت این سرطان تاثیر می گذارد اما اکنون اظهار می کنند که این نوشیدنی در گسترش و ایجاد سرطان دخیل است.
براساس گزارش ها سرطان سینه در فنلاند، سوئد، بریتانیا، کانادا و امریکا که مصرف شیر بالایی دارند، شایع تر از کشورهای دیگر است.
دانشمندان در نتیجه تحقیقات دریافتند که هورمون ها و ترکیبات اضافه شده مصنوعی به شیر طبیعی در کارخانه ها خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد، از جمله ترکیبات اضافه شده می توان مکمل های فرآوری شده ویتامین D را نام برد که به طور منظم به شیر و سایر فرآورده های لبنی اضافه می شود.
در این تحقیق افرادی که از این ماده لبنی غنی شده با مکمل ویتامین D استفاده می کردند دو برابر مصرف کننده های شیر طبیعی به سرطان سینه مبتلا شدند.
گفتنی است؛ عوامل دیگری مانند کاهش مصرف سبزیجات طبیعی و ماهی، افزایش مصرف خمیرها و شکر فرآوری شده میزان ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
من امروزه از رادیو ورزش شنیدم كه برای سلامتی بدن حداقل دولیوان در روز باید شیر مصرف كنیم.
اگه نخوایم غذامونو غنی كنی كیو باید ببینیم.
به خاطر همین چیزا و چند تا چیز دیگه است كه من روشم اینه فقط لبنیات سنتی از شیرفروش مطمئن یا دامدار مطمئن.
البته اینم نكته هایی داره مثلا اینكه دام با چه غذایی تغذیه بشه. طبیعی، معمولی یا غذای غنی شده! كه خودش داستان جداگانه ای داره.
متأسفانه كارخانه های شیر پاستوریزه غیر از پاستوریزه كردن كلاسیك قدیم (گرم و سرد كردن در دمای مشخص) دهها بلای گفته و نگفته رو سر شیر میارن كه چیزی كه بدست مصرف كننده میرسه حیرت آوره. تازه همیشه هم مینالند در حالی كه دامدار شیر رو با قیمتی نازل به اونا میده و اونا با نزدیك به دو برابر قیمت به مردم میفروشن و اخیرا هم شكایت دامدارا این بود كه واردات شیر خشك باعث شده كارخونه ها با برای خریدن شیر اكراه نشون بدن و در نتیجه دامدار شیر رو ارزونتر بفروشه. ولی این ارزون خریدن و شیرخشك خارجی قاطی كردن هم باعث كاهش محصولات كارخونه ها نشده.