به گزارش جام جم نوا، «کارن همایونفر» در خصوص همکاری با فیلم سینمایی «بادیگارد» چنین گفته است: «من، حاتمیکیا و تدوینگر اولین کسانی بودیم که فیلم را کامل دیدیم و از همان لحظه تبادل افکار و ایدههایمان به طرز واقعی و صحیح صورت گرفت. نگارش موسیقی «بادیگارد» چهار ماه طول کشید و ضبط آن به شکلهای مختلف و در استودیوهای گوناگون به طور دائم با تغییر و تحول همراه بود؛ اما این باعث نشد اختلاف نظری بین ما به وجود بیاید. در نهایت با همفکری، مشورت و تلاش دستهجمعی به جایی رسیدیم که مورد قبول حاتمیکیا قرار گرفت. درست است که من موسیقی «بادیگارد» را نوشتم اما در واقع ترجمان روح خود اثر در آن وجود دارد.»
همایونفر یکی از پرکارترین آهنگسازهای سینمای ایران است که آثار متفاوتی را از ابتدای دهه ۷۰ در سینمای ایران داشته، وی از سال ۱۳۷۴ به آهنگسازی فیلم مشغول است و تاکنون برای بیش از هفتاد فیلم و سی سریال تلویزیونی موسیقی متن ساخته است. این هنرمند در سالهای ۱۳۸۶ و ۸۷ در جشن خانهٔ سینما برای فیلمهای «ژانیگهل» (جمیل رستمی) و «خاک آشنا» (بهمن فرمانآرا) تندیس بهترین موسیقی متن را دریافت کردهاست و در سال ۱۳۸۷ برای موسیقی فیلم «زادبوم» (ابولحسن داوودی) و ۱۳۸۹ برای فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد. در سال ۱۳۹۰ آلبومی بنام «سرانجام» شامل مجموعه آثار وی برای موسیقی متن فیلمهای جرم، خاک آشنا، زادبوم، گزارش یک جشن، سوت پایان، قصهٔ پریا، یکی از ما دو نفر و … در سال ۱۳۹۲ آلبوم «گذشته، حال استمراری» شامل موسیقی متن سریالهای سفر سبز، حلقه سبز و فیلمهای سلطان، آکواریوم، برف روی کاجها، پل چوبی و … توسط مؤسسهٔ آوا خورشید منتشر شده است. آلبوم خاطرات مبهم حاصل همکاری وی با رضا یزدانی میباشد و موسیقی آلبوم «دوستت دارم» در چهار حلقه، دکلمه و شعر آقای احمدرضا احمدی، از آثار اوست که توسط مؤسسه آوای باربد انتشار یافته است.
علاقه مندان برای تهیه آلبوم موسیقی فیلم «بادیگارد» می توانند به مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری سراسر کشور مراجعه نمایند.
منبع: موسیقی ایرانیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت