110، فوریت های پلیسی نه شکایت های ملکی

از ابتدای فعالیت مرکز فوریت های پلیسی یا همان پلیس 110، هدف اصلی پلیس رسیدگی سریع به موضوعاتی است که بیشتر جنبه فوریتی پلیسی دارند.
کد خبر: ۸۸۹۸۴
راه اندازی این مرکز با این هدف صورت گرفت که مردم بتوانند در مواقعی که با نیازهای فوریتی و عملیاتی که در راستای وظایف پلیس است مواجه شدند، به سرعت پلیس را در جریان قرار دهند تا اقدامات لازم در این باره صورت گیرد.
البته اگرچه در حال حاضر، به بسیاری از تماسهایی که با این مرکز صورت می گیرد و در اصل وظایف سایر ارگان های خدماتی شهری مانند آتش نشانی یا اورژانس است نیز پاسخ داده می شود و نیروی انتظامی با توجه به وظایف خود در خدمت رسانی با این ارگان ها نیز ارتباط برقرار کرده و اقدامات لازم در این زمینه ها را به اطلاع آنها می رساند و با اعزام گشتی های پلیس موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری می کند، اما باید بار دیگر تاکید کرد که حیطه وظایف این مرکز تنها موضوعات فوریتی را شامل می شود.
متاسفانه به رغم تبلیغات نسبتا مناسبی که در مورد وظایف پلیس 110صورت گرفته است ، درصد قابل توجهی از مردم اطلاع مناسبی درباره وظایف واقعی این مرکز ندارند و نمی دانند که این مرکز تنها وظیفه رفع تهدید و مشکلات فوری انتظامی برای هموطنان را دارد که این تهدیدها تنها به تصادفات یا حضور در صحنه های نزاع و درگیری خلاصه نمی شود و حضور در صحنه وقوع یک آتش سوزی یا پس از اطلاع دادن درباره توزیع و پخش مواد مخدر، مزاحمت های خیابانی و مراجعه افراد مشکوک به در منزل ، سرقت و زورگیری و سرقت خودرو و ماشین و موتورسیکلت و... در صورتی که فوریتی باشد و نیاز به حضور آنی و سریع ماموران پلیس داشته باشد نیز ازجمله وظایف این مرکز است.
هر روزه تماسهای بی ارتباط با وظایف 110وقت و انرژی بسیاری را از اپراتورهای پلیس می گیرد؛ چراکه بسیاری از تماس گیرندگان شکایت هایی را که باید از طریق دادسراها و دادگاه ها پیگیری شود را می خواهند از طریق پلیس 110حل کنند.
به عنوان نمونه ما بسیار شاهد هستیم خانمی که به هر دلیلی با شوهرش تفاهم ندارند و مدت چند سال است با یکدیگر مشکل دارند، با این مرکز تماس گرفته و بیان می کند شوهرش رفتارش نامناسب است و مثلا مشکل اخلاقی دارد یا خرجی و نفقه نمی دهد و درخواستش این است که ماموران پلیس 110همان لحظه بروند و وی را دستگیر کنند یا به قول خودشان وی را جمع کنند و به زندان بیندازند، هنگامی که به آنها گفته می شود مساله نفقه یا عدم تفاهم باید از طریق دادگاه خانواده و طی روال قانونی پیگیری شود، آنها تصور می کنند ماموران پلیس کم کاری می کنند و می خواهند زحمت این کار را به دوش دیگری بیندازند، در حالی که طبق قانون ، این مساله باید با حضور خواهان یا وکیل وی در دادگاه و پر کردن فرم دادخواست و طی شدن روال اداری صورت گیرد و تنها زمانی که خطری فوری مثل تهدید به قتل و صدمه زدن به زن یا شوهر وجود دارد، ماموران می توانند با در نظر گرفتن شرایط قانونی وارد عمل شوند؛ وگرنه در غیر این صورت آنها حتی حق ورود به منزل را ندارند چه رسد به دستگیری و بازداشت.
برخی مواقع نیز فردی که مدعی است از وی کلاهبرداری شده یا به وی چک بلامحل داده اند، با پلیس 110تماس گرفته و می گوید همین الان فردی را که از وی کلاهبرداری کرده و یا چک بی محل کشیده است در خیابان دیده است و تقاضا دارد ماموران بروند و همان زمان وی را دستگیر کنند.
در حالی که برای این کار ابتدا او باید به مرجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح می کرد و مرجع قضایی حکم احضار و در صورت عدم حضور، حکم جلب برای متهم صادر می نمود.
ماموران نمی توانند همین طوری به صرف ادعای یک فرد، فرد دیگری را دستگیر و از وی بازجویی کنند. در چنین مواردی نیز این انتقاد مطرح می شود که پلیس کم کاری کرده و یا آن که به آنها بی توجهی شده است ، در صورتی که این خود فرد است که با روال قانونی آشنایی ندارد یا حوصله پیگیری حقوقی و قانونی را ندارد...

سرهنگ حمید اندرز چمنی
معاون اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی استان تهران
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها