مکالمه رایگان با شارژ دزدی!

رئیس پلیس فتای کرمانشاه از دستگیری فردی که اقدام به سرقت از حساب بانکی و خرید شارژ تلفن همراه کرده بود خبر داد.
کد خبر: ۸۷۱۸۲۹
مکالمه رایگان با شارژ دزدی!

به گزارش جام جم آنلاین ، سرهنگ علی شفیعی گفت: فردی با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد که مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به صورت اینترنتی و غیرمجاز از حساب بانکی اش برداشت شده، لذا بررسی پرونده در دستور کارآگاهان پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات تخصصی، مشخص شد متهم اقدام به خرید شارژ تلفن همراه کرده است. با بررسی های فنی کارشناسان بر روی حساب های مالباخته، متهم شناسایی و به این پلیس احضار شد.

شفیعی افزود: متهم که از دوستان نزدیک شاکی بود در بازجویی های اولیه نسبت به جرم انتسابی ابراز بی اطلاعی می کرد، اما در مواجهه با مستندات و ادله دیجیتال کشف شده، به جرم خود اقرار و اذعان داشت: دوست شاکی هستم و از اعتماد او سوء استفاده و بدون اطلاع وی اقدام به خرید شارژ کردم.

رئیس پلیس فتا استان در پایان ضمن هشدار به شهروندان در خصوص سهل انگاری در حفاظت از اطلاعات حساب بانکی گفت: به راحتی به افراد اعتماد نکنند و اطلاعات خصوصی و مهم خود مثل اطلاعات مربوط به حساب های بانکی را در اختیار دیگران قرار ندهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها