بزرگسالان با توجه به نظر کارشناسان نیاز به حدود 600 واحد «ویتامین دی» در روز دارند و این نیاز با قرار گرفتن 15 دقیقهای در معرض نور خورشید برطرف میشود. در غیر این صورت میتوان مواد غذایی از این قبیل را برای دریافت این مقدار از «ویتامین دی» مصرف کرد:
هر سه اونس ماهی 447 واحد «ویتامین دی» دارد. کنسرو تن ماهی، نیز در هر سه اونس 154 واحد ویامین دی دارد. انواع قارچهای خوراکی نیز سرشار از «ویتامین دی» هستند.
به گزارش سلامانه، مصرف کردن قارچ همراه با تخم مرغ و ماهی ترکیب خوبی است که مقدار نیاز به «ویتامین دی» روزانه را در یک وعده تأمین میکند.
شیر غنی شده نیز در هر فنجان 115 تا 124 واحد «ویتامین دی» دارد. آب پرتقال غنی شده نیز در هر فنجان حاوی 137 واحد «ویتامین دی» است.
غلات غنی شده و بلغور جوی دو سر در هر وعده 154 واحد «ویتامین دی» به بدن میرسانند.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: