طرز تهیه: ابتدا سویا را طعمدار کنید و در سبد بریزید و بگذارید آب آن کاملا گرفته شود. سیبزمینی، نیمه پخته را رنده کنید.
پودر سوخاری، تخممرغ، سویا، نمک و فلفل و زعفران را در یک ظرف گود بریزید و خوب مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بعد از داغ شدن، مواد کوکو را یکجا بریزید و وقتی سرخ شد، آن را برش زده و برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
برشهای کوکو را در دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و زیتون و خیارشور تزئین کرده و میل کنید.
ضمیمه چاردیواری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: