طرز تهیه: ابتدا سویا را طعمدار کنید و در سبد بریزید و بگذارید آب آن کاملا گرفته شود. سیبزمینی، نیمه پخته را رنده کنید.
پودر سوخاری، تخممرغ، سویا، نمک و فلفل و زعفران را در یک ظرف گود بریزید و خوب مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بعد از داغ شدن، مواد کوکو را یکجا بریزید و وقتی سرخ شد، آن را برش زده و برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
برشهای کوکو را در دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و زیتون و خیارشور تزئین کرده و میل کنید.
ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد