طرز تهیه:
مرغ پخته شده را بعد از خنک شدن نگینی خرد کنید. کرفس و پیازچه را هم خوب بشویید و خرد کنید و با بقیه مواد در یک ظرف گود بریزید خیار شور و زیتون را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
سس این سالاد را بدون مایونز هم میتوانید درست کنید. ماست چکیده و آبلیمو و نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و به مواد سالاد بیفزایید.
ضمیمه چاردیواری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم