طرز تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است. هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.
کد خبر: ۸۴۹۸۰۸
طرز تهیه سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی درشت 3 عدد
  • پودر پنیر پارمسان 4 قاشق چایخوری
  • پیازچه خرد شده 4.1 پیمانه


مواد لازم برای تهیه سس:

  • شیر پرچرب 2 پیمانه
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • کره 50 گرم
  • تخم‌مرغ زده شده 2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا 1 قاشق چایخوری)
  • قرص عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد
  • خامه 2 قاشق سوپخوری


روش تهیه:

1. سیب‌زمینی‌ها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل‌ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.

2. سیب‌زمینی خرد شده را درون ظرف‌ها یا کاسه‌های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.

سس آلفردو:

3. کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

4. به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم‌گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم‌مرغ‌ها و خامه را اضافه کنید.

5. حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما می‌توانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب‌زمینی‌های کبابی استفاده کنید.(مجله زندگی ایده آل)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها