مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه سس:
روش تهیه:
1. سیبزمینیها را فویل پیچیده و درون فر 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویلها را باز کرده و آنها را خرد کنید.
2. سیبزمینی خرد شده را درون ظرفها یا کاسههای سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا 15 دقیقه در فر با دمای200 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.
سس آلفردو:
3. کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
4. به مدت 4 الی 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخمگشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخممرغها و خامه را اضافه کنید.
5. حدودا 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید. شما میتوانید برای خوش عطر شدن سس 1 الی 2 قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیبزمینیهای کبابی استفاده کنید.(مجله زندگی ایده آل)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید