به گزارش جام جم سرا ، یک متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند.
سوسن پارسا افزود: استفاده بیش از حد نمک، خون را غلیظ میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد.
وی خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمیدهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.
پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر گفت: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه میکنیم.
این متخصص تغذیه افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست حتی نمکدانها بر روی میزهای رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد