گروگانگیری نافرجام در شمال شهر

شلیکهای متعدد پلیس پس از تعقیب و گریز با سارق مسلح گروگانگیر ، او را در ربودن مدیر یک شرکت ناکام گذاشت.
کد خبر: ۸۴۰۷۰

ساعت 20:15 روز شنبه ، فردی با مراجعه به محل یک شرکت تجاری در خیابان آفریقا زنگ شرکت را زد و از پشت آیفون گفت با مدیر شرکت کار دارد. وقتی منشی شرکت در را باز کرد ، مرد غریبه پس از ورود به شرکت با مشاهده منشی شرکت ، اسلحه خود را از زیر کاپشن خود بیرون آورد و آن را به سوی منشی نشانه گرفت و از او خواست پول و طلاهای موجود در محل را در اختیار او قرار دهد. به دنبال این درخواست ، منشی شرکت با تحویل مقادیری پول ، دلار و طلا ، از سارق خواست از کشتن او صرف نظر کند. در این هنگام مدیر شرکت با شنیدن صدای التماس های منشی ، از اتاق خود بیرون آمد و این بار سارق مسلح سیاهپوش با تهدید ، از مدیر درخواست پول کرد. زمانی که مدیر شرکت اعلام کرد پولی در اختیار ندارد ، سارق با تهدید سلاح مدیر شرکت را به گروگان گرفت و با شلیک 2 گلوله در محل شرکت ، او را از محل خارج کرد. سارق پس از خروج از شرکت ، با سد کردن راه یک خودروی رونیز ، راننده آن را که یک خانم بود ، از خودرو خارج کرد و سپس با سوار کردن مدیر شرکت بسرعت از محل متواری شد. درپی این ماجرا ، منشی شرکت موضوع سرقت و گروگانگیری را به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش کرد و با اعلام مرکز پیام ، یکی از واحدهای گشتی با مشاهده خودروی رونیز آن را تعقیب کرد. سارق مسلح با مشاهده خودروی پلیس که مدام دستور توقف صادر می کرد ، بر سرعت خودرو افزود و پس از وارد کردن خسارت به چندین خودروی عبوری ، سرانجام با بیرون انداختن مرد گروگان ، بار دیگر متواری شد.

شلیکهای پیاپی

درپی این ماجرا ، ماموران با شلیکهای پیاپی قصد متوقف کردن خودرو را داشتند که در ادامه سارق مسلح پس از تصادف با جدول حاشیه بزرگراه جلال آل احمد با به جا گذاشتن خودرو متواری شد. با فرار متهم ، تیمهای عملیاتی و تحقیقاتی پلیس آگاهی و یگان گشت انتظامی با عزیمت به محل ، تحقیقات گسترده ای را برای دستگیری سارق مسلح گروگانگیر آغاز کردند.

سرنخ

یک مقام آگاه در نیروی انتظامی با اشاره به این حادثه به خبرنگار ما گفت : سرنخهای مربوط به این سرقت مسلحانه به دست آمده است. یکی از دلایلی که این متهم موفق به فرار شد ، حضور جمعیت در محل بود که امکان داشت با تیراندازی پلیس ، مردم عادی آسیب ببینند. به همین دلیل متهم از این فرصت استفاده کرد و متواری شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها