سرگرد سیدمهدی جلالی، فرمانده پاسگاه پلیسراه شاهرود ـ آزادشهر در تشریح این حادثه گفت: ساعت 3 و 30 دقیقه بامداد یکشنبه یک دستگاه تریلی حامل روغن نباتی در لاین جنوبی ۱۵ کیلومتری محور شاهرود ـ دامغان در حرکت بود که با یک دستگاه اتوبوس مسافربری تصادف کرد.
با وقوع این حادثه ماموران پلیس، آتشنشانی، اورژانس و هلالاحمر بلافاصله در محل حاضر شدند. بررسیهای اولیه نشان میداد اتوبوس حامل مسافران شیراز به مشهد مقدس بود که 35 مصدوم به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود منتقل شدند. علت این حادثه بیتوجهی راننده اتوبوس به جلو بوده است.
همچنین ناصر سلمانپور، معاون اورژانس و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این باره گفت: مصدومان این حادثه ۳۵ نفر بودند که حال عمومی ۳۳ نفر از مصدومان خوب است و دو نفر هنوز در بخش اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری هستند./ مهر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم