گروهی از کارشناسان و متخصصان برجسته سلامت در این تحلیل دریافتهاند که رژیم غذایی ناسالم، عامل اصلی مرگ و میرهای زودرس است و در این بین گوشت قرمز و نوشیدنیهای شیرین و قندی جزو خوردنیهایی هستند که در 21 درصد مرگ و میرهای جهانی نقش دارند.
روزنامه گاردین در گزارشی در این زمینه منتشر کرد: استعمال سیگار هنوز مهمترین عامل خطرزای مرگ زودرس در انگلیس است و پس از آن فشارخون بالا و چاقی، مهمترین فاکتورهای خطرزا هستند
اما انستیتو ارزیابی متریک سلامت در آمریکا اعلام کرده که ترکیبی از عوامل منفی مختلف در رژیم غذایی از مصرف بسیار محدود میوه و سبزی، خشکبار و غلات سبوسدار گرفته تا مصرف زیاد نمک و کلسترول، سلامت مردم سراسر دنیا را به خطر میاندازد و تلفات جدی بر جای میگذارد.
به گزارش ایسنا، مطالعه اخیر این انستیتو نشان میدهد که بزرگترین عامل مرگ زودرس در سراسر جهان فشارخون بالاست که در بروز آن نه تنها سن و وراثت نقش دارد بلکه در عین حال عواملی چون چاقی، سیگار، مصرف نمک زیاد، بیتحرکی و ورزش نکردن و مصرف الکل بسیار تاثیرگذار هستند.
در این مطالعه 14 فاکتورخطرزا در رژیم غذایی مورد مطالعه قرار گرفته و معلوم شد که تغذیه ناسالم شامل مصرف کم میوه و سبزی و غلات سبوسدار و در عین حال رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت قرمز و مواد قندی همچون نوشابهها بیش از عوامل دیگر در افزایش نرخ مرگومیرهای زودرس در سراسر جهان نقش دارد و موجب بروز بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم