نتایج این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آلبرتا در کانادا انجام شد، نشان میدهد یک پروتئین موجود در شیر از لک شدن دندانها پیشگیری میکند و تأثیر آن از خمیر دندانهای سفیدکننده نیز بهتر است.
به گزارش ایرنا، برای بسیاری از افراد یک فنجان چای، بدون شیر معنی ندارد؛ اکنون این مطالعه نشان میدهد که افزودن شیر به چای از لک شدن دندانها پیشگیری میکند.
محققان متوجه شدند تأثیر چای و شیر از خمیردندانهای سفیدکننده دندان نیز بیشتر و به اندازه برخی محصولات سفیدکننده مفید است.
دکتر آوا چو از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا میگوید: اکنون ما متوجه شدیم که افزودن شیر به چای توانایی این نوشیدنی برای لک کردن دندانها را کاهش میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد