انگور از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعتی گرم و تر است و دارای خواص بی شماری است. مصرف انگور برای رفع بسیاری از بیماریها مفید است.
خواص انگور
-بهترین نوع آن بهتر است که رسیده و شیرین با دانههای بزرگ و پوست نازک است.
-انگور دارای انواع مختلف است که بهترین, لطیف ترین و زود هضمترین آنها شامل انگور عسگری, صاحبی, فخری, خلیلی و کشمشی است.
-انگور دارای ارزش غذایی بسیار است و برای بدنهای ضعیف, افراد کم خون, افراد لاغر, افرادی که دچار بیماریهای روحی و روانپریشی هستند, بسیار مفید است.
-انگور چاق کننده و مقوی است و مصرف آن در بدن؛ خون صالح و خوب میسازد.
-انگور بهترین میوه برای پاکسازی بدن از مواد زائد است.
-مصرف انگور برای رفع بواسیر مفید است و یبوست را بر طرف میکند, همچنین چهره را روشن و زیبا میکند.
-بهتر است که همراه با انگور کمی زیره مصرف شود تا از بروز نفخ جلوگیری شود.
-به عقیده مرحوم سید جلال الدین مصطفوی پزشک و محقق طب سنتی آب انگور، در زنان باردار، برای رفع تنبلی رودهها بسیار مفید است، همچنین مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است.
-انگور یبوست مزاج را برطرف میکند، امروزه یبوست به بیماری تمدن معروف شده است.
-در بیمارانی که مبتلا به پُرشدن کیسه صفرا و سنگ صفرا هستند با مصرف آب انگور ناشتا بهبود پیدا میکند.
-در بیماریهایی مانند رماتیسم و نقرس آب انگور بسیار مفید است. (تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد