تیتر یک

تیتر روزنامه‌های جهان روز سه‌شنبه 27/5/94
کد خبر: ۸۲۷۲۷۰

السفیر چاپ لبنان

[آیت‌الله] خامنه‌ای: اجازه نمی‌دهیم عراق و سوریه تجزیه شود، هرگز اجازه نخواهیم داد آمریکا در ایران نفوذ کند.

 

الشرق الاوسط چاپ لندن

قطر در حاشیه اجلاس وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری در ریاض طرح گفت‌وگوهای خلیجی ـ ایرانی را داده است. این طرح با استقبال عمان مواجه شده، اما بحرین، امارات و عربستان نسبت به آن ملاحظاتی دارند.

 

الشروق چاپ مصر

احمد موسی یکی از شخصیت‌های رسانه‌ای مصر در یک برنامه تلویزیونی گفت: عبدالفتاح السیسی تا صبح درکنار جسد مادرش قرآن خواند.

  

المدی چاپ عراق

مجلس شورای کردستان عراق ریاست بارزانی را با تمام اختیارات برای دو سال دیگر تمدید کرد.

 

القبس چاپ کویت

اسرائیل و ترکیه در مسیر آشتی/ منابع سیاسی در تل‌آویو می‌گویند پیشرفت‌های زیادی در روند آشتی بین ترکیه و اسرائیل به‌دست آمده است تا به یک بحران شش ساله پایان داده شود.

 

الوطن چاپ قطر

عبدربه منصور هادی [رئیس‌جمهور فراری یمن] امروز به دوحه می‌آید تا با مقامات قطر درباره روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن گفت‌وگو کند.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز

داعش چگونه سه دختر نوجوان انگلیسی را به دام خود کشاند؟

روزنامه واشنگتن‌پست

بیکاری فزآینده در افغانستان

 

روزنامه لس‌آنجلس تایمز

تایلند به آرامی به سمت دیکتاتوری نظامی پیش می‌رود

 

روزنامه وال‌استریت ژورنال

آمریکا برای بحران بعدی با کمبود تسلیحات مواجه است

 

روزنامه ایندیپندنت

یک معبد، یک مکان توریستی و محلی برای خشونت: 23 کشته در انفجار بمب در پایتخت تایلند

روزنامه حریت

ترکیه در آستانه انتخابات زودهنگام پس از شکست مذاکرات حزب حاکم و حزب جنبش ملی‌گرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها