طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید و بقیه مواد را هم افزوده و با نصف لیوان آب، بگذارید تقریبا پخته و آب آن تبخیر شود. دو لیوان برنج را بپزید. سپس با پشت قاشق، برنج را له کنید و به آن نمک بزنید. بعد از خنک شدن، از برنج له شده به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست آن را صاف کنید و از مواد گوشتی یک قاشق میان آن بریزید و با مهارت، آن را ببندید و به شکل گلوله درآورید. تخممرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و بعد کوفتهها را در آن بریزید. سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در دیس مناسب گذاشته و با سس کچاب و خیار شور و سبزی خوردن تزیین کرده و میل کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد