کوفته برنجی

مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ، کره یا روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد ، دارچین، زعفران، نمک و فلفل: به میزان لازم ، کشمش پلویی و خلال بادام و پسته: از هر کدام 2 قاشق غذاخوری، برنج پخته و له شده: 2 لیوان، تخم‌مرغ: یک عدد، آرد سوخاری و کنجد: برای روی کوفته برنجی
کد خبر: ۸۱۶۹۹۰
کوفته برنجی

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید و بقیه مواد را هم افزوده و با نصف لیوان آب، بگذارید تقریبا پخته و آب آن تبخیر شود. دو لیوان برنج را بپزید. سپس با پشت قاشق، برنج را له کنید و به آن نمک بزنید. بعد از خنک شدن، از برنج له شده به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست آن را صاف کنید و از مواد گوشتی یک قاشق میان آن بریزید و با مهارت، آن را ببندید و به شکل گلوله درآورید. تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و بعد کوفته‌ها را در آن بریزید. سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در دیس مناسب گذاشته و با سس کچاب و خیار شور و سبزی خوردن تزیین کرده و میل کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها