کارلوس کی روش بازهم پس از تورنمنت رسمی یا غیررسمی، قهر کرد و راهی کشورش شد.
آمار دفعاتی که این مربی پرتغالی پس از بازگشت تیم ملی از یک کشور خارجی، از جدایی و پایان کارش گفته و خداحافظی کرده مشخص نیست، اما تقریبا بدون استثنا هربار که او همراه با تیم ملی به تهران بازگشته، از نبود امکانات یا مطیع نبودن مدیران و اهالی فوتبال گله کرده و از رفتنش سخن گفته است. اما هر بار و حتی پس از انتشار ده ها خبر درباره ارائه پیشنهادهای تیم های باشگاهی بزرگ اروپا و تیم های ملی کشورهای مختلف به کی روش، او پس از رسیدن به خواسته هایش که اغلب مالی است، دست از قهر برداشته و تمام آن پیشنهادهای بزرگ را به گفته خودش بخاطر مردم ایران رد کرده است. البته این پیشنهادها، فقط در رسانه های ایرانی دیده می شوند و حتی یک مورد نیز دیده نشده که آفریقای جنوبی، نیجریه، ژاپن یا منچستر، تاتنهام و رئال از مذاکره با کی روش خبر داده باشند.
کی روش نیز باوجود اعتراض های تند علیه مربیان، پیشکسوتان و کارشناسان ایرانی، همواره از لشگر رسانه ای حامی خودش که به گفته خداداد عزیزی روی افکار عمومی تاثیر گذاشته اند و باوجود نتایج ضعیف تیم ملی، حتی باخت برابر کویت و لبنان و عراق، او را یک قهرمان جلوه داده اند، تشکر کرده است.
کی روش با تکیه بر همین لشگر رسانه ای اش، یکه تازی را پیشه خود کرده و از تدارکاتچی و دستیار و سرپرست تیم ملی گرفته تا دبیر و معاونان فدراسیون را تغییر داده و تسلیم کرده است.
این بار نیز، رسانه های حامی کی روش به سرعت در مقابل اظهارت گلایه آمیز کفاشیان جبهه گرفته و با نقل قول های تند از جانب کی روش که پس از بازی دوستانه ایران با ترکمنستان به کشورش رفته، کاری کردند که کفاشیان از مرخصی رفتن مربی تیم ملی ابراز خوشنودی کند.
منبع: شبکه خبر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد