jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۳۶۰۴ ۱۱ تير ۱۳۹۴  |  ۱۱:۳۳

ته چین های متفاوت غیر از مرغ تازگی ها خیلی باب شده است. یکی دیگر از انواع ته چین، ته چین اسفناج است. این ته چین به خاطر داشتن اسفناج طعم متفاوتی با دیگر ته چین ها دارد.

طعم متفاوتِ ته‌ چین اسفناج!


مواد لازم برای 4 نفر:

2 پیمانه برنج
3 عدد زرده تخم‌مرغ
4 قاشق ماست
250گرم گوشت چرخ‌کرده
2 عدد پیاز بزرگ
500 گرم اسفناج
25گرم کره
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زعفران یک قاشق چای سرپر


طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و سپس خیس کنید. اسفناج را پاک کرده و درشت خرد کنید. یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید . حالا پیازهای خلال شده را داخل یک تابه مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید و به همراه پیاز تفت دهید.پودر زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و بگذارید کمی دم بکشد.

2. یک عدد پیاز دیگر را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا نمک و فلفل و یک قاشق سوپ‌خوری محلول زعفران هم به آنها اضافه کرده و سپس مخلوط را با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید. پس از آنکه گوشت سرخ شد و آب آن نیز تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید.برنج را در یک قابلمه حاوی آب جوش ریخته و پس از نیم‌پز شدن، داخل سبد آبکشی کنید.

3. زرده‌های تخم‌مرغ را در کاسه ای بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن دو قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را با چنگال هم بزنید. برنج آبکش‌شده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا برنج کاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.

4. در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود. گوشت چرخ کرده، لایه بعدی این ته‌چین است؛ بنابراین سطح اسفناج را با گوشت به طور کامل بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و سطح آن را صاف کنید. تابه را روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید. پس از اینکه بخار از تابه بیرون آمد،حرارت را کم کرده و کره را با کمی روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید. بعد از آنکه ته چین آماده شد، یک سینی یا دیس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانید.

5. می توانید ته‌چین را، داخل فر هم درست کنید. بنابراین به جای تابه از ظرف پیرکس گرد استفاده کرده و پس از چرب کردن ظرف مطابق روش فوق مواد را به صورت لایه لایه بریزید،سپس ظرف را روی طبقه وسط فر که از پیش گرم شده است ، قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت ته‌چین در فر، یک ساعت و نیم است.

(برترینها)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
سوء استفاده مکرون از مفهوم آزادی

سوء استفاده مکرون از مفهوم آزادی

اگر بخواهیم با منطق رئیس‌جمهور فرانسه به اتفاقات اخیر نگاه کنیم باید آن را به آزادی هتک حرمت مقدسات ادیان دیگر تعبیر کنیم البته باید در نظر داشته باشیم این هتک حرمت نمی‌تواند یکطرفه باشد، چرا که اگر مکرون توهین به اسلام را مصداق آزادی بیان معرفی کند باید اقدامات متقابل مسلمانان را نیز از مصادیق آزادی بیان بداند.

نشانه‌های قوه قضاییه فعال

نشانه‌های قوه قضاییه فعال

نکاتی در مورد دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارمندان وجود دارد که باید به آن پرداخت‌.

انتظاری آگاهانه برای عهدی عاشقانه

انتظاری آگاهانه برای عهدی عاشقانه

در عرف روزنامه‌نگاری، برخی مطالب وابسته به زمان است و اگر انتشارشان کمی با تاخیر انجام شود، مطلب با اهمیتی محسوب نمی‌شود و از صفحه در می‌آید، اما گاهی باید برخی نکات را با کمی تاخیر بیان کرد، درست مانند همین مطلب.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر