در بزرگراه آزادگان تهران اتفاق افتاد

پراید پس از بغل کردن گاردریل در هوا معلق ماند [عکس]

جام جم سرا- یک دستگاه خودروی سواری پراید که ۵ سرنشین را به همراه داشت، پس از برخورد شدید با گاردریل حاشیه بزرگراه آزادگان واژگون شد و به صورتی ناایمن در بالای کانال آب و حاشیه بزرگراه معلق ماند.
کد خبر: ۸۰۵۰۹۰
پراید پس از بغل کردن گاردریل در هوا معلق ماند [عکس]

ساعت18:10 دقیقه عصر روز گذشته در پی تماس تعدادی از رانندگان خودروهای عبوری مبنی بر برخورد شدید یک دستگاه خودروی سواری با گاردریل حاشیه بزرگراه آزادگان و واژگونی آن، نیروهای عملیات آتش‌نشانی و گروه امداد و نجات بزرگراه آزادگان، بعد از مرتضی گرد اعزام شدند تا به کمک مصدومان بشتابند.
محمود آرین مهر (فرمانده ایستگاه 12) در این باره اظهار داشت: آتش نشانان بلافاصله پس از حضور در محل حادثه و بررسی موقعیت و اطمینان از عدم محبوس شدن افراد در خودرو، برق خودرو را قطع کرده و سرنشینان خودروی سواری را به نام‌های مرجان-الف 22 ساله، فاطمه-ه 35 ساله، عباس-ز 34 ساله، رضا-ه 40 ساله و محمدرضا-ه 18 ساله را برای مداوا به عوامل اوژانس تحویل دادند.

این گزارش حاکی است که آتش نشانان با استفاده از جرثقیل خودروی نجات، خودروی واژگون را از داخل کانال خارج کرده و تحویل عوامل راهور دادند. (۱۲۵)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
هاتف
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
۰
۰
مرگ دست خداست پراید وسیله است
بیكار
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
۰
۰
بیچاره مردم ایران باید ماشین پراید بخرن برونن
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها