طرز تهیه:
ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و در یک تابه ریخته، سرخ کنید.
به ترتیب، اول گوشت خردشده مرغ را بیافزایید و تفت دهید. بعد فلفل دلمهای، قارچ، نخودفرنگی پختهشده، ذرت، فلفل سیاه، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کرده، تفت دهید.
در آخرین مرحله، جوانه را هم اضافه کنید و سریع شعله را خاموش کنید.
برای تهدیگ این پلو، سیبزمینی را حلقه کنید و با مقداری روغن و زردچوبه کف قابلمه مناسبی بچینید و بعد برنج را با کفگیر روی سیبزمینی بریزید و از مواد تفت داده شده، لابهلای برنج بریزید و سس سویا را نیز کمکم روی مواد و پلو ریخته و به همین ترتیب همه برنج و مواد را درون قابلمه بریزید.
در آخر، کره را آب کرده، روی برنج ریخته، پلو را دم کنید. (جام جم سرا)
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
متهم به قتل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد