آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

آموزش آشپزی: طرز تهیه پلوجعفری و میگو

جام جم سرا: مواد لازم- میگو: ۳۵۰ گرم، جعفری خرد شده: ۲ لیوان، پیاز: یک عدد، گوجه‌فرنگی: ۵ عدد متوسط، سیر: ۲ حبه، کره: ۲ قاشق غذاخوری، سس گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری، سرکه: ۲ قاشق غذاخوری، سبزی‌های معطر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، برنج: ۴ پیمانه.
کد خبر: ۷۵۱۷۰۷
آموزش آشپزی: طرز تهیه پلوجعفری و میگو

طرز تهیه:

ابتدا میگوهای تمیز شده را با مقداری آب به مدت پنج دقیقه بپزید و آبکش کنید. پیاز و سیر را رنده کنید و با کره تفت دهید و گوجه‌ها را ریز خرد کنید. سبزی‌های خرد شده و گوجه و سرکه را روی پیاز و سیر تفت داده شده بریزید و آنها را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد با غذاساز آنها را پوره کنید. نمک و فلفل و سس گوجه را هم اضافه کنید و در این مرحله میگوها را درون این سس قرار دهید و اجازه دهید سه تا چهار دقیقه با هم بجوشد و میگو طعم سس به خود بگیرد. برنج را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و برای ته‌دیگ از نان استفاده کنید و برنج را کم‌کم در قابلمه بریزید و جعفری خرد شده را لابه‌لای برنج بپاشید و دم بگذارید. بعد از دم کشیدن در دیس کشیده، میگو را با سس روی پلو بریزید و مصرف کنید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها