آموزش آشپزی

طرز تهیه «حلیم بادمجان»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت: ۶۰۰ گرم سردست، لوبیا سفید: ۱ پیمانه، عدس: ۱ پیمانه، بادمجان: ۱۰ عدد متوسط، روغن: به میزان لازم، کشک: به میزان لازم، پیاز: ۲ عدد، نعنا داغ: ۴ قاشق غذاخوری، گردوی خرد شده: ۱ فنجان نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۳۴۹۱
طرز تهیه «حلیم بادمجان»

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا و عدس را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید. بادمجان‌ها را هم پوست گرفته و در آب و نمک گذاشته و سپس سرخ کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد کرده بپزید. بعد از پخت لوبیا، گوشت، عدس و بادمجان‌ها، همه را له کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردو را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و باقیمانده آب گوشت را روی آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا حلیم به غلظت کافی برسد. در این مرحله کشک را به حلیم افزوده و مخلوط کنید. بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین‌ و با نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها