مواد لازم
گندم بدون پوست ۱ کیلو
گوشت بوقلمون ۱ کیلو گوشت گردن گوسفند ۱ تا ۱/۵ کیلو
کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر به میزان لازم
شیر ۱ تا ۱/۵ لیتر
نمک به میزان لازم
گلاب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
گندم را از قبل خیس کنید تا نرم شود. بعد از نرم شدن، آن را بپزید و کاملا بکوبید تا به موادی صاف و یکدست تبدیل شود. گوشت بوقلمون را با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و یک پیاز بپزید تا آب آن به حد ۱ پیمانه برسد و کاملا پخته شود. گوشت گردن را به همین صورت پخته و سپس آن را ریش ریش کنید و با گوشتکوب آن را آنقدر ورز دهید تا بخوبی کوبیده شود. آب را به گوشت کوبیده بیفزایید. گندم میکس شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام آن را بکوبید و هم بزنید. گلاب و شیر را هم کم کم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید. صد گرم کره را درون حلیم بریزید و پس از اینکه غلظت و پخت آن به میزان کافی رسید در ظرف کشیده رویش را کره آب شده، شکر و دارچین بپاشید و با گوشت بوقلمون و خلال پسته و بادام تزیین کنید.