طرز تهیه:
باقلاها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید. سرکهها روی باقلا ریخته، با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید یکی دو قل بزند. سپس ادویه ترشی را اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مناسب ریخته، سیر و ترخان را هم به آن اضافه کنید. درِ ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی ۱۵ روز بعد کاملاً آماده مصرف است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
چند نکته:
میتوانید باقلاها را از پوست دوم نیز بیرون آورید، ولی اگر فقط میخواهید آن را در زمستان مصرف کنید بهتر است در پوست دوم بماند تا لیز نشود.
سرکه سیب برای خوشمزهتر شدن این ترشی است؛ میتوانید به جای آن از سرکه انگور یا بالزامیک هم استفاده کنید که البته رنگ ترشی را تیره میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم