طرز تهیه:
باقلاها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید. سرکهها روی باقلا ریخته، با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید یکی دو قل بزند. سپس ادویه ترشی را اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مناسب ریخته، سیر و ترخان را هم به آن اضافه کنید. درِ ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی ۱۵ روز بعد کاملاً آماده مصرف است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
چند نکته:
میتوانید باقلاها را از پوست دوم نیز بیرون آورید، ولی اگر فقط میخواهید آن را در زمستان مصرف کنید بهتر است در پوست دوم بماند تا لیز نشود.
سرکه سیب برای خوشمزهتر شدن این ترشی است؛ میتوانید به جای آن از سرکه انگور یا بالزامیک هم استفاده کنید که البته رنگ ترشی را تیره میکند.
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
متهم به قتل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد