یک چاشنی خوشمزه برای سر سفره

طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»

جام جم سرا- مواد لازم: باقلاسبز: ۵۰۰ گرم، سرکه سفید: ۳ پیمانه، سرکه سیب: یک پیمانه، ترخان: مقداری، سیر: چند حبه، گلپر و نمک و فلفل قرمز به عنوان ادویه: از هر کدام دو قاشق سوپخوری.
کد خبر: ۷۹۲۲۶۸

طرز تهیه «ترشی باقلا سبز»

طرز تهیه:

باقلا‌ها را پوست بگیرید و در ظرف لعابی بریزید. سرکه‌ها روی باقلا ریخته، با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید یکی دو قل بزند. سپس ادویه ترشی را اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مناسب ریخته، سیر و ترخان را هم به آن اضافه کنید. درِ ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی ۱۵ روز بعد کاملاً آماده مصرف است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

چند نکته:
می‌توانید باقلا‌ها را از پوست دوم نیز بیرون آورید، ولی اگر فقط می‌خواهید آن را در زمستان مصرف کنید بهتر است در پوست دوم بماند تا لیز نشود.
سرکه سیب برای خوشمزه‌تر شدن این ترشی است؛ می‌توانید به جای آن از سرکه انگور یا بالزامیک هم استفاده کنید که البته رنگ ترشی را تیره می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
معصومه
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۵
۰
۰
خیلی عالی بود

نیازمندی ها