
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم کلیک: علاقمندان فعلا می توانند این ساعت را پیش خرید کنند و با حضور در فروشگاه اپل در سیدنی امکانات و قابلیت های آن را آزمایش کنند.
هنوز مشخص نیست آیا ساعت اپل هم به اندازه گوشی آیفون مورد استقبال قرار می گیرد یا به یکی از تجربه های شکست خورده این شرکت مبدل می شود. تیم کوک می گوید ساعت اپل مهم ترین محصول پوشیدنی این شرکت است که به جزیی جدایی ناپذیر از زندگی افراد مبدل می شود.
قرار است این ساعت علاوه بر فروشگاه های اپل در برخی بوتیک ها و فروشگاه های مد در شهرهای پاریس، لندن و توکیو نیز عرضه شود. اپل می گوید استراتژی آن این است که این ساعت را به یکی از اقلام همیشگی مبدل کند که مردم همانند البسه و پوشاک آن را همیشه به همراه می برند.
ساده ترین مدل ساعت اپل که ورزشی است 349 دلار قیمت دارد، اما مدل هایی از آن که با بند ساعت طلای 18 قیراطی طراحی شده اند از 10 تا 17 هزار دلار قیمت دارند.
منبع: فارس
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران فصل تازه مسابقه شبکه۵ سیما
شهرام مسلخی، کارگردان «یقهسفیدها» در گفت وگو با «جام جم»
بوبانا آنجلکویچ، روزنامهنگار و تحلیلگر صربستانی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
گفتوگوی «جامجم» با هنرمندی که در ۸۰سالگی همچنان فعال است