غذای متفاوت: طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا

جام جم سرا- مواد لازم: ماهی کیلکا: ۶۰۰ گرم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، سیب‌زمینی پخته: ۵ عدد متوسط، سیر: یک بوته، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری، سبزی‌های معطر شامل ترخون و مرزه خشک: ۱/۵ قاشق غذاخوری، آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۵۶۰۵
غذای متفاوت: طرز تهیه کتلت با ماهی کیلکا


طرز تهیه:

ماهی‌ها را پاک کرده، بشویید و چرخ کنید. سیب‌زمینی را پخته و پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز و سیر را هم رنده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را به آن افزوده و با چنگال خوب‌ هم بزنید. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. آرد سوخاری را هم به اندازه‌ای بریزید که مایه خیلی سفت نشود. روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و پس از شکل دادن، در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی چیده و اطراف کتلت را با برش‌هایی از گوجه، لیموترش و زیتون تزئین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها