طرز تهیه:
ماهیها را پاک کرده، بشویید و چرخ کنید. سیبزمینی را پخته و پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز و سیر را هم رنده و به سیبزمینی اضافه کنید. تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و جوش شیرین را به آن افزوده و با چنگال خوب هم بزنید. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. آرد سوخاری را هم به اندازهای بریزید که مایه خیلی سفت نشود. روغن را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و پس از شکل دادن، در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سپس در ظرف مناسبی چیده و اطراف کتلت را با برشهایی از گوجه، لیموترش و زیتون تزئین و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت