طرز تهیه:
ابتدا دو عدد از تخممرغها را در ظرفی شکسته، زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را آنقدر بزنید که کف کرده و سفت شده، به شکلی که وقتی ظرف را برمیگردانید، از ظرف نریزد. بعد همه مواد را با دوتا زرده با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و در انتها سفیدههای زده شده را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد پنکیک را یکجا یا کمکم سرخ کنید. وقتی دو طرف آن را سرخ کردید، در ظرف مناسب چیده و با شیر یا چای صبحانه میل کنید. همچنین اگر آن را با شکر کمتر تهیه کنید، برای پیچیدن انواع گوشت میتوانید از آن استفاده کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد