
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه نان شیرمال:
ابتدا شکر، تخم مرغ و هل را با هم ترکیب می کنیم. شیر ولرم، آب ولرم و نیمی از روغن مایع را روی آن ریخته و مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم. نمک را به آرد اضافه کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا پلاستیکی آن را هم می زنیم.بقیه روغن را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم. سپس خمیر را به حالت چونه در می آورده و در ظرفی به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. سپس مجددا خمیر را ورز می دهیم و به اندازه های مختلف آن را تقسیم می کنیم و به حالت چونه درآورده و کف ظرف پهن کرده و به حالت دایره در می آوریم و با ابزار شکل هایی روی آن می اندازیم. با زرده تخم مرغ ، شیر و کمی زعفران رومال را آماده می کنیم و روی خمیر می کشیم. مغزهای مختلف روی نان می پاشیم و درون فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 20 دقیقه نان شیرمال ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»