مواد لازم برای تهیه نان شیرمال: آب: 1 پیمانه، شکر: 1 پیمانه، شیر: 1 پیمانه، روغن مایع: 1 پیمانه، تخم مرغ: 1 عدد، مایه خمیر: 2 قاشق غذا خوری، پودر هل: 1 قاشق چای خوری، آرد: به میزان لازم، نمک: به میزان کم.
کد خبر: ۷۷۶۱۰۹
آموزش آشپزی / نان شیرمال

طرز تهیه نان شیرمال:
ابتدا شکر، تخم مرغ و هل را با هم ترکیب می کنیم. شیر ولرم، آب ولرم و نیمی از روغن مایع را روی آن ریخته و مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم. نمک را به آرد اضافه کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق چوبی یا پلاستیکی آن را هم می زنیم.بقیه روغن را اضافه کرده و 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم. سپس خمیر را به حالت چونه در می آورده و در ظرفی به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم. سپس مجددا خمیر را ورز می دهیم و به اندازه های مختلف آن را تقسیم می کنیم و به حالت چونه درآورده و کف ظرف پهن کرده و به حالت دایره در می آوریم و با ابزار شکل هایی روی آن می اندازیم. با زرده تخم مرغ ، شیر و کمی زعفران رومال را آماده می کنیم و روی خمیر می کشیم. مغزهای مختلف روی نان می پاشیم و درون فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 20 دقیقه نان شیرمال ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها