خاطرات شهاب حسینی از مدار صفر درجه

مستند «روزی که زمان ایستاد» به کارگردانی روناک جعفری با نگاهی به روند ساخت سریال «مدار صفر درجه» امشب ساعت 23 از شبکه مستند پخش می‌شود. در این مستند شهاب حسینی درباره حضورش در این سریال صحبت می‌کند.
کد خبر: ۷۷۳۷۰۰
خاطرات شهاب حسینی از مدار صفر درجه

به گزارش روابط عمومی شبکه مستند، ‌این مستند مراحل ساخت سریال «مدار صفر درجه» را به تصویر می‌کشد. در این مستند با بازیگران اصلی سریال همچون شهاب حسینی، لعیا زنگنه، ایرج راد، آتنه فقیه‌نصیری، پیام دهکردی و پیر داغر (هنرمند لبنانی) گفت‌وگو شده است.

با فردین خلعتبری و علیرضا قربانی، آهنگساز و خواننده‌ سریال «مدار صفر درجه» و بهرام زند، مدیر دوبلاژ و تصویربردار این سریال مرتضی پورصمدی نیز گفت‌وگو شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها