
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه خورش خلال بادام:
ابتدا گوشت را با پیاز داغ تفت می دهیم، گوشت را با یک چوب دارچین و 3 عدد لیمو عمانی می پزیم. کمی روغن درون ظرف نچسب می ریزیم و خلال بادام را با حرارت کم حدود 4 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نصف زرشک و نصف زعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم. سپس گوشت و آب گوشت را روی خلال ها می ریزیم و با حرارت کم حدود 2 ساعت اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. در5 دقیقه آخر بقیه زرشک و زعفران را به خورش اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»