طرز تهیه:
اسفناجها را پاک کرده و بشویید و بخارپز و سپس خرد کنید. در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. اسفناجها را هم با نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. سیرها را ریز رنده کنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با نیمی از سیر و نمک مخلوط کنید و به اسفناجها افزوده و خوب مخلوط کرده تا مایه کوکو به دست آید. در یک تابه مستطیل شکل، کمی روغن بریزید و مواد را درآن ریخته و روی آن را صاف کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد. چند دقیقه هم گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود. بعد از فر در آورید و روی کاغذ روغنی برگردانید و اجازه دهید خنک شود. ماست را با بقیه سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کنید و روی کوکو را کامل با ماست و سیر بپوشانید و با همان کاغذ آن را رول کنید و محکم دو طرف کاغذ را ببندید و در یخچال بگذارید. بعد از ۵ ساعت آن را باز کرده و برش حلقهای بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و به عنوان پیش غذا میل کنید. (چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد