معروف: اینجا همه چیز خوب است

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران، نخستین تمرین خود را با تیم جدیدش، زنیت کازان انجام داد و ممکن است در نخستین بازی این تیم در لیگ روسیه مقابل گروژنی به میدان برود. سایت فدراسیون جهانی والیبال ضمن اشاره به حضور سعید معروف در تیم زنیت کازان به تمجید از این پاسور ایرانی پرداخت. در این گزارش کوتاه آمده است: سعید معروف که بهترین پاسور لیگ جهانی 2014 شده و یکی از دلایل پیشرفت و سیر صعودی والیبال ایران در چند سال اخیر بوده،‌ می‎تواند امروز برای زنیت بازی کند.
کد خبر: ۷۶۰۶۱۷

سایت FIVB در ادامه نوشته است: معروف که هم‌اکنون بهترین پاسور جهان است به تیم ملی ایران کمک کرد تا به مقام چهارمی لیگ جهانی و ششمی قهرمانی جهان در لهستان برسد.

معروف در نخستین مصاحبه خود در کازان پس از پیوستن به تیم زنیت این شهر اظهار کرد: بالاخره به کازان رسیدم و همه چیز خوب است. من به خاطر تعطیلات سال نو میلادی، باید سه هفته برای گرفتن ویزا صبر می‌کردم. خیلی خوشحالم که می‌توانم برای یکی از بهترین تیم‌های جهان بازی کنم. بسیاری از خبرنگاران در ایران، راجع به این انتقال صحبت می‌کنند، چون پس از مدت‌ها، اولین والیبالیست حرفه‌ای ایرانی هستم که خارج از کشور بازی می‌کند.

معروف ادامه داد: من 12 فصل در ایران بازی کردم و فکر می‌کنم حالا وقتش بود که لیگ دیگری را تجربه کنم. معتقدم لیگ روسیه، قوی‌ترین لیگ جهان است. تیم زنیت، دو بار برای من دعوت‌نامه فرستاد. من بعد از دعوت‌نامه دوم، نظرم عوض شد و با شرایط زنیت موافقت کردم. برای من خیلی مهم است که در تمام مسابقات برنده شویم. می‌خواهم ثابت کنم که بازیکنان ایرانی در خارج از کشور هم می‌توانند موفق باشند.

تیم زنیت پس از این‌که قرارداد «بن تونیوتی» پاسور ملی‌پوش فرانسوی خـــود را لغو کرد، سعید معروف را برای بازی در لیـــگ روسیه و لیگ قهرمانان اروپا به خدمت گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها