آلوده‌ترین وسیله در آشپزخانه

جام جم سرا: کار‌شناسان بهداشتی هشدار می‌دهند که وسایل آشپزخانه می‌توانند جولانگاه انواع باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های مرگبار باشند. آن‌ها می‌گویند تخته آشپزخانه که انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات بر روی آن خرد می‌شود، ۲۰۰ درصد بیشتر از زباله و حتی سایر وسایل کثیف در دنیا ناقل انواع میکروب‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها است.
کد خبر: ۷۵۵۱۶۰

کار‌شناسان با مطالعه و نمونه برداری از سطح این وسیله آشپزخانه مواردی مانند باکتری E.coli، سالمونلا، هلیکوباکتر را روی آن بدست آورده‌اند. آنها شست‌وشوی دقیق این وسیله، دسته‌ها و محیط آشپزخانه پس از خرد کردن گوشت و مرغ را توصیه اکید می‌کنند. (باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها