آموزش آشپزی: طرز تهیه سالاد میگو با گشنیز

جام جم سرا: مواد لازم- میگو 3500 گرم، پیازچه خرد شده: 5 یا 6 عدد، گشنیز ریز خرد شده: یک لیوان.
کد خبر: ۷۵۳۹۱۴

مواد لازم برای تهیه سس:

سیر له شده: 2 عدد، رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوری، پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری، کاهو: 5 تا 6 برگ، خیار حلقه شده: یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا میگو‌ها را تمیز کنید. بعد به مدت سه دقیقه در آب جوش بپزید و دقت کنید بیشتر نپزد چون سفت می‌شوند. سپس میگوها را در ظرفی بریزید و با پیازچه خرد شده و گشنیز مخلوط کنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و مقداری هم نمک و فلفل سفید بیفزایید. برگ‌های کاهو را کف دیس مناسبی بگذارید و حلقه‌های خیار را روی آنها بچینید. مخلوط میگو را هم اضافه کنید و سس را روی مواد چیده شده بریزید و میل کنید.

(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بیكار
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
۰
۰
یا خدا 3500 گرم میگوووووووووووووووووووووووووووو؟ از كجا بیاریم.......................رفتم این همه درس خوندم شغل ندارم به خدا

نیازمندی ها