فناوری دیجیتال

واقعیت افزوده 20 دلاری

عینک‌های واقعیت افزوده محصولات نوین و جذابی است، اما به دلیل این که هنوز در ابتدای راه است با قیمت‌های بسیار بالایی به فروش می‌رسد.
کد خبر: ۷۴۴۵۰۹
واقعیت افزوده 20 دلاری

کلیک: عینک‌های واقعیت افزوده محصولات نوین و جذابی است، اما به دلیل این که هنوز در ابتدای راه است با قیمت‌های بسیار بالایی به فروش می‌رسد.

برای کاربردی‌ترکردن این نوع عینک‌ها، کلاه ویژه‌ای ساخته شده که در نقاب خود جایی دارد که می‌توان تلفن را داخل آن قرار داد. در زیر نقاب، شیشه‌ای تعبیه شده که مانند یک آینه بخشی از تصویر نمایشگر تلفن را در برابر چشم شخص نشان می‌دهد. به‌این‌ترتیب می‌توان با به سرگذاشتن این آفتابگیر هنگام راه رفتن پیامک‌های دریافتی را نیز خواند. سازنده این کلاه 20 دلاری امیدوار است ساخته‌اش به یک محصول جدی تبدیل شود.

ویژه نامه کلیک روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها