ردپای خودروی سیاه این بار در «ویلای وحشت»

در ادامه پیگیری پرونده عاملان جنایت در ویلای وحشت ، روز گذشته دستورات تازه ای در ارتباط با دستگیری راننده یک اپل سیاه رنگ صادر شد.
کد خبر: ۷۳۷۰۶

به دنبال دستگیری 8 متهم افغان که با ربودن دختر معلول ذهنی او را در یک باغ به مدت 3 ماه زندانی و آزار و اذیت می کردند ، با صدور قرار بازداشت موقت ، متهمان برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند. دادیار سبحانی فر روز گذشته در خصوص آخرین اعترافات و پیگیری های مربوط به جنایت در ویلای وحشت به خبرنگار ما گفت : هر روز که می گذرد ، ابعاد تازه ای از عملکرد مجرمانه باند فاش می شود ، به طوری که در ارتباط با این متهمان ، دستورات ویژه ای صادر شده است تا مشخص شود که آیا آنها پیش از ربودن دختر معلول ذهنی ، مرتکب جرایمی از این قبیل شده اند یا خیر؛

جواب پزشکی قانونی

سبحانی فر در ادامه گفت : یکی از دلایلی که موجب شده بود تا ما در ارتباط با قرار بازداشت موقت متهمان تردید کنیم ، عدم ارسال پاسخ و نتیجه معاینات از سوی پزشکی قانونی بود. وی افزود: با ارسال این پاسخ مشخص شد ، متاسفانه دختر معلول به دفعات از سوی عاملان ویلای وحشت تحت آزار و اذیت قرار داشته است ، به طوری که در ادامه متهمان به عملکرد مجرمانه خود اعتراف کردند. وی افزود: تحقیقات محلی نشان می دهد که متهمان از مردم ساکن در منطقه نیز سلب آسایش کرده بودند.

به دنبال متهم اصلی

دادیار شعبه چهارم در ادامه خاطرنشان کرد: متهمان در اعترافات خود از فردی که هویت ایرانی دارد ، نام برده اند که وی از دوستان صاحب ویلا بوده و یک اپل مشکی رنگ در اختیار داشته است . متهمان می گویند ، این فرد در ربودن دختر معلول ذهنی با آنها همکاری داشته است و پس از اطلاع از دستگیری دیگر متهمان متواری شده است . سبحانی فر افزود: در حال حاضر حکم دستگیری این متهم صادر شده است و ماموران تلاش گسترده ای را در این باره آغاز کرده اند. دادیار جنایی تصریح کرد: صبح امروز (دوشنبه) متهمان برای ادامه تحقیقات به دادسرا منتقل و در خصوص آدم ربایی آنها تحقیق خواهد شد. سبحانی فر افزود: پرونده تجاوز به عنف متهمان روز گذشته به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد تا در این خصوص قضات دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی اتخاذ تصمیم کنند. وی ادامه داد: هدف ما احقاق حقوق از دست رفته دختر معلول ذهنی است و در کنار آن تعیین مجازاتی که باعث شود تا دیگر مجرمان به خود این اجازه را ندهند تا به نوامیس مردم تعدی کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها