jamejamsara
سرا زندگی کد خبر: ۷۲۸۲۳۶   ۲۵ مهر ۱۳۹۳  |  ۰۸:۲۹

جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده آن، گاهی باعث دردسر کسانی می‌شود که قصد دارند غذا یا شیرینی خاصی بپزند. در ادامه به صورت تصویری آسان‌ترین راه حل برای آن را فرابگیرید.

جام جم سرا: ابتدا تخم مرغ را در یک بشقاب بریزید. یک بطری پلاستیک خالی را برداشته، روی زرده تخم مرغ قرار دهید. با فشار دادن بدنه بطری، زرده تخم مرغ را داخل بطری بکشید.
فشردن بطری را تا جایی ادامه دهید که زرده تخم مرغ کاملا داخل بطری برود. پس از آن، زرده را در ظرفی دیگر خالی کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
جالب بود!
۰
۰
زهره
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
خیلی عالی بود .ممنون كه این روش خوب رو آموزش دادید
۰
۰
sh
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
خیلی خیلی جالب و كاربردی بود . سپاس
۰
۰
sh
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
خیلی خیلی جالب و كاربردی بود . سپاس
۰
۰
حسین
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
ابتدا باید بطری را فشرد تا مقداری هوا از داخل آن خارج شود تا بعد از گذاشتن آن بر روی زرده و رها كردن تدریجی آن عمل مكیدن زرده انجام شود.
۰
۰
samaneh
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
خیلی خوب و عالی بود. ممنون
۰
۰
mehrdad
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴
بابا تو دیگه كی هستی!
۰
۰

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها