ورود به دنیای سروش کشاورز، نویسنده و فیلمساز نوجوان

پیغام سروش صلح جهانی

ویژه برنامه «هفت» برای جشنواره فیلم کودک

برنامه سینمایی «هفت» ویژه جشنواره فیلم کودک و نوجوان از پنجشنبه تا یکشنبه هر شب ساعت 23:45 از شبکه سه پخش می‌شود.
کد خبر: ۷۲۳۷۵۴
ویژه برنامه «هفت» برای جشنواره فیلم کودک

محمود گبرلو تهیه کننده و مجری برنامه تلویزیونی «هفت» از پوشش اختصاصی جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان در این برنامه خبر داد و گفت: نیمه دوم سال شاهد برگزاری جشنواره های متعددی هستیم. بعد از سپری کردن هفته دفاع مقدس و برگزاری جشنواره مقاومت که در برنامه هفت نیز به طور ویژه به آن پرداخته شد و هر شب گفت و گو با فیلمسازان این عرصه را در دستور کارمان داشتیم از آخر هفته به طور ویژه بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در هفت پوشش داده می شود.

وی افزود: این برنامه به طور ویژه آثار این دوره از جشنواره را بررسی کرده و از اصفهان به طور زنده روی انتن می رود. در این ویژه برنامه ها همچنین فیلمسازان حوزه کودک و نوجوان و دست اندرکاران فیلمهای شرکت کرده نیز مهمان هفت هستند و درباره آثار صحبت می کنند.

«هفت» کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که هر شب جمعه ها حدود ساعت 23 روی آنتن می رود. این برنامه در بازه های برگزاری جشنواره های داخلی یا بین المللی فیلم به طور ویژه این رویدادهای فرهنگی را پوشش می‌دهد. (روابط عمومی شبکه سه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها