جام جم سرا:
مواد لازم:
۱ عدد پرتقال درشت
۱ عدد سیب
۱ عدد لیموترش
۱ پیمانه آب انگور
طرز تهیه:
پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هستههایش را جدا کنید. گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید. سیب را هم پوست گرفته و تخمهایش را جدا کنید. سپس همراه با آب انگور به مواد داخل مخلوط کن بیفزایید. اگر دوست دارید نوشیدنیتان خنک باشد، موقع مخلوط کردن چند تکه یخ هم اضافه کنید.
نکته: به جای خود سیب از آب سیب آماده کارخانهای هم میتوانید استفاده کنید.
نوشیدنی سیب و نعناع
اگر از طرفداران آب سیب هستید و روزانه معمولا یک لیوان آب سیب میخورید این بار به این مخلوط ماده و طعم دهنده پرخاصیت دیگر هم اضافه کنید.
مواد لازم:
۱ ساقه کرفس
۱ عدد لیمو ترش
۱ عدد سیب درشت
۱ قاشق سوپخوری شکر
۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ نعنای تازه
۴ عدد یخ
طرز تهیه:
لیموترش را پوست کنده و هستههای آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد از خارج کردن تخمهایش، چهار قاچ کرده و در مخلوط کن بریزید. کرفس و گوشت میوه لیموترش، برگهای تازه نعنا، شکر و یخ را هم در محفظه مخلوط کن ریخته، آب سیب را هم بیفزایید و پس از مخلوط کردن در لیوان مورد نظر سرو کنید. (فودنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد