کارگردان و بازیگر برنامه «فیتیله» این خبر را اعلام کرد و افزود: در این قسمت از برنامه با بچه ها درباره فصل ها صحبت می کنیم.
محمد مسلمی ادامه داد: در این برنامه شخصیتهای بهار، پاییز، تابستان و زمستان به استودیو «فیتیله» می آیند و در قالب نمایش اطلاعات خوبی را درباره فصول مختلف سال، میوه ها و اتفاقاتی که در جریان تغییر فصول در طبیعت رخ می دهد، ارائه خواهند کرد.
وی تصریح کرد: برای این برنامه کلیپ های شاد و ترانه های جدیدی پیش بینی شده که همه آنها به موضوع 4 فصل سال اختصاص دارند.
این کارگردان گفت: در این برنامه یک مسابقه طراحی شده که طی آن بچه ها به برنامه عموهای فیتیله ای زنگ می زنند و اگر به نکته ای که مد نظر ماست دست پیدا کنند، جایزه خواهند گرفت.
«فیتیله، جمعه تعطیله» کاری از گروه کودک و خردسال شبکه دو سیماست که پنجشنبه و جمعه هر هفته از ساعت 14 روی آنتن تلویزیون میرود. (روابط عمومی شبکه دو)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد