یک فوق تخصص غدد گفت: قند و شکر برای دیابتی‌ها با ممنوعیت مصرف و استفاده از میوه‌های شیرین چون انگور و خربزه یا برخی شیرینی‌ها و بیسکوئیت‌های کم شیرین صرفا با محدودیت مصرف همراه است.
کد خبر: ۶۹۷۳۲۳

دکتر مجتبی ملک در گفت‌وگو با جام‌جم افزود: از آنجا که قندهای ساده که معمولا در قند و شکر یا مواد غذایی مثل نوشابه‌ها وجود دارد سرعت جذب بالایی در بدن دارد، مصرفشان برای دیابتی‌ها ممنوع است، ولی این مساله به آن معنا نیست که مبتلایان به قند نمی‌توانند روزانه بخشی از کالری روزانه را از شیرینی‌جات دریافت کنند.

یعنی نکته مهم توجه به میزان مصرف این دسته از مواد شیرین چون میوه‌ها یا بیسکوئیت‌های کم شیرین مانند ساقه طلایی است.بر این اساس باید این مواد غذایی را روزانه به صورت محدود مصرف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها