جام جم سرا: مسعود نصیری با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، گفت: افرادی که کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامینها را دارند بهتر است در این روزهای باقی مانده تا ماه رمضان این کمبود را جبران کنند.
وی توصیه کرد: در روزهای باقیمانده تا ماه رمضان افراد صبح زودتر از خواب بیدار شوند و حجم غذاهای مصرفی در وعدههای غذایی خود را کم کنند.
این کارشناس تغذیه در ادامه به نکات تغذیهای که باید در ماه رمضان رعایت شود اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای بدن خصوصا در این ایام آب است که لازم است فرد نیمی از آب مورد نیاز خود را با مصرف مستقیم آب و نیم دیگر آن را با مصرف سبزیجات تازه در وعدههای شام و سحری تامین کند.
به نقل از ایسنا، نصیری حذف وعده سحر را زمینه ساز چاقی و اضافه وزن دانست و تصریح کرد: زمانی که فرد گرسنه میماند پروتئینهای بدن وی میسوزد و بعد از آن که در وعدههای افطار و شام غذای زیاد می خورد چربی جایگزین پروتئینهای مفید بدن میشود.
وی افزود: می توان در وعده سحر از غذاهای مختلف از جمله ماکارونی، برنج و خورش، برنج و کباب و ... استفاده کرد، اما نباید بلافاصله بعد از غذا به خواب رفت.
به گفته این کارشناس تغذیه، اذان مغرب آغاز مسابقه خوردن نیست و نباید افراد بلافاصله با معدهای که چند ساعت خالی بوده شروع به خوردن غذاهای سنگین کنند.
نصیری خاطرنشان کرد: روزه را میتوان با نوشیدنی ولرم از جمله آب جوش، چای و شیر و همچنین یک خوراکی شیرین از جمله خرما و موز افطار کرد.
وی زمان مصرف شام را یک ساعت بعد از افطار دانست و افزود: شام هم باید بسیار سبک و حتی رژیمی باشد و از یک تکه مرغ و سبزیجات پخته استفاده شود.
این کارشناس تغذیه اظهار کرد: یک ساعت بعد از شام نیز می توان وعده آخر شب که شامل میوه و سبزیجات است را صرف کرد.
نصیری یادآور شد: معمولا رژیمهای غذایی نادرست در ماه رمضان میتواند اضافه وزن را در پی داشته باشد و توصیه میشود افراد برای پیشگیری از چاقی، رژیم مناسبی در این ایام داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد