دسر ساده و آسان: بستنی موزی خانگی در سه سوت

درست کردن بستنی خانگی ممکن است برای بسیاری افراد کاری وقتگیر باشد. ما در این نوشتار روش تهیه نوعی بستنی میوه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که نه تنها بسرعت آماده و مهیا می‌شود بل که احتمالا تجربه جدیدی برای مهمانان یا حتی خود وخانواده‌تان به شمار خواهد رفت.
کد خبر: ۶۸۰۶۲۶
دسر ساده و آسان: بستنی موزی خانگی در سه سوت

جام جم سرا: برای تهیه این بستنی نیازی به هیچ ماده و میوه‌ای جز یک یا چند موز ندارید؛ موزی که از پیش در یخچال گذاشته‌اید و اکنون سرد شده است.

موز بر عکس بسیاری دیگر از میوه ها در حین میکس و چرخ شدن، دانه دانه نمی شود و اگر از ساعاتی قبل، آن را به صورت تکه‌تکه درآورید و تکه‌های آن را در یخدان قرار دهید با هم زدن سریع در مخلوط کن، همانند یک بستنی عالی کِش خواهد آمد. بنابراین، نه به خامه نیاز دارید، نه به شکر یا مواد شیمیایی دیگر. به همین سادگی بستنی شما آماده سرو است.

به یاد داشته باشید هرچه موزی که در میکسر میچرخانید رسیده‌تر و قهوه‌ای‌تر باشد، بستنی شما شیرینتر خواهد بود.

پس از مخلوط کردن موز با میکسر و سفت شدن مایه مورد نظر، میتوانید چند دانه توت یا تمشک یا شکلات، کاکائو، گردو، پسته و خلاصه هر میوه یا اغذیه دیگری به آن بیفزایید تا بستنی حالتی سفت‌تر به خود بگیرد یا رنگ آن تغییر کند. اگر میل چشایی شما شیرینی بیشتری را دوست دارد، می‌توانید اندکی عسل به آن بیفزایید. همچنین می‌توانید از این مواد جداگانه استفاده کنید تا با آنها بستنی خود را تزئین هم کرده باشید (پیشنهاد میکنیم برای این کار، میوه‌ها و موادی با طبع گرم مثل گرد و کشمش را در اولویت بگذارید).

بستنی موزی شما اگرچه بلافاصله آماده سرو است اما آن را چند ساعتی در یخچال بگذارید تا حالت سفت‌تر پیدا کند و البته، خنک‌تر هم بشود.

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فرهاد
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
۰
۰
جالب بود . نمی دونستم

نیازمندی ها