مواد لازم
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل۱ قاشق سوپخوری
▪ آب نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و مقداری خردل و نمک و فلفل را بسته به طبع و علاقه خودتان با همزن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به این مواد آب بیفزایید و پس از ریختنشان در ظرفی مناسب، ظرف را روی شعله با حرارت ملایم بگذارید و در حالی که مواد را هم میزنید، پس از گرم شدن مواد، کره را به آن اضافه کنید و با ادامه هم زدن، بگذارید کره بخوبی میکس شود. سپس شعله را خاموش کرده، آبلیمو را به همه آنها اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید.
این سس برای استفاده در غذاهایی مثل مرغ و میگو عالی است و مزه آنها را متفاوت میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: