سایت جام جم ورزشی - کارلوس کروش که روز چهارشنبه هفته پیش به همراه تیم ملی اردوی آماده سازی این تیم را در ژوهانسبورگ آغاز کرده، در یکی از اظهارنظرهای غیر رسمی اش عنوان کرده چرا خبرنگاران ایرانی در اردوی آفریقای جنوبی کنار تیم ملی نیستند.
این موضوع پرسش برنامه زنده تلویزیونی شبکه جام جم از مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال بود. نبی در پاسخ به این پرسش با ابراز رضایت از عملکرد خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر به ژوهانسبورگ گفت: این خبرنگار از زمانی که تیم ملی به ژوهانسبورگ رسیده حضور پررنگی در فردوگاه و تمرینات داشته و اخبار تیم ملی را به همراه مصاحبه های بازیکنان به رسانه ملی ارسال کرده است.
در ادامه این برنامه مصطفی قمری وفا خبرنگار واحد مرکزی خبر که در آفریقای جنوبی حضور دارد روی خط تلفنی آمد و عنوان کرد از زمان ورود تیم ملی کنار این تیم بوده و چندین بار از کروش درخواست مصاحبه داشته اما سرمربی تیم ملی حاضر نشده در یک گفتگوی رسمی شرکت کند.دبیرکل فدراسیون فوتبال در ادامه صحبت هایش گفت: در تماس تلفنی که با کروش خواهم داشت به ایشان می گویم که با خبرنگار صداوسیمای ایران در آفریقای جنوبی مصاحبه کند.
(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد