در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در آخرین روز از شانزدهمین دوره مسابقات وزنهبرداری قهرمانی نوجوانان آسیا دو نماینده کشورمان مهرشاد محمودی و سعید رضازاده در گروه A دسته فوقسنگین به رقابت با وانگ لی از چین و چهار وزنهبردار فوقسنگین دیگر رفتند تا تکلیف قهرمان این دوره مشخص شود.
رضازاده کار خود را با مهار وزنه 130 کیلوگرم شروع کرد و محمودی هم در همان اولین حرکت وزنه 133 کیلوگرمی را بالای سر برد، اما نماینده چین در عین ناباوری سه بار متوالی در مهار وزنههای 130 و 133 کیلوگرم ناموفق عمل کرد تا خیلی زود از صحنه رقابتها کنار برود.
در ادامه حرکت یکضرب، رضازاده وزنههای 135 و 140 کیلوگرم را بالای سر برد و محمودی نیز موفق شد وزنههای 138 و 142 کیلوگرم را بالای سر ببرد. به این ترتیب دو نماینده کشورمان پس از سلیمخان ابوباکاروف از قزاقستان که وزنه 160 کیلوگرمی را بالای سر برده بود، دوم و سوم شدند و مدالهای نقره و برنز حرکت یکضرب را به دست آوردند.
در حرکت دوضرب هم هر دو نماینده ایران کار خود را با مهار وزنه 170 کیلوگرمی آغاز کردند و با توجه به حذف نماینده چین، با مهار این وزنه، قهرمانی تیم وزنهبرداری کشورمان را مسجل کردند.مهرشاد محمودی در حرکت دوم خود وزنه 178 کیلویی را مهار کرد و در آخرین حرکت نیز وزنه 183 کیلویی را بالایی سر برد تا با موفقیت در هر شش حرکت یکی بهترینهای تیم ایران باشد.
سعید رضازاده هم پس از یک بار ناکامی در مهار وزنه 180 کیلویی، در آخرین حرکت خود وزنه 183 کیلوگرمی را بالای سر برد. دو نماینده کشورمان با این وزنهها همچون حرکت یکضرب، در دوضرب هم بعد از وزنهبردار قزاقستان که وزنه 190 کیلوگرمی را مهار کرده بود دوم و سوم شدند، اما این بار مدال نقره به رضازاده رسید و محمودی به خاطر وزن بدنش برنز گرفت. در مجموع دو حرکت نیز محمودی با حدنصاب 340 کیلوگرم نایب قهرمان آسیا شد و رضازاده با حدنصاب 323 کیلوگرم مدال برنز را به گردن آویخت.
به این ترتیب تیم وزنهبرداری نوجوانان ایران در این رقابتها با شش مدال طلا، شش مدال نقره و پنج مدال برنز به کار خود خاتمه داد و با 579 امتیاز تیمی، بالاتر از چین و تایلند روی سکوی قهرمانی ایستاد. این قهرمانی در حالی به دست آمد که چینیها تا پیش از رقابتهای دسته فوقسنگین در صدر بودند و شانس بیشتری برای کسب عنوان قهرمانی داشتند.
برای تیم وزنهبرداری نوجوانان ایران در این رقابتها مهدی فروتن در دسته 62 کیلوگرم (یک مدال برنز)، کیانوش باقری در دسته 69 کیلوگرم(دو مدال طلا)، رامین ولیپور در دسته 77 کیلوگرم (یک طلا و یک نقره)، رضا بیرالوند در دسته 85 کیلوگرم(سه مدال طلا)، سیدمصطفی خلیلی در دسته 94 کیلوگرم(دو مدال نقره و یک مدال برنز)، سعید رضازاده در دسته فوقسنگین(یک مدال نقره و دو مدال برنز) و مهرشاد محمودی در دسته فوقسنگین (دو مدال نقره و یک مدال برنز) صاحب مدال شدند.
ردهبندی تیمی:1 ـ ایران 578 امتیاز 2 ـ چین 547 امتیاز(نایب قهرمان) 3 ـ تایلند 493 امتیاز 4 ـ هند 446 امتیاز 5 ـ کرهجنوبی 440 امتیاز
بیرالوند؛ بهترین وزنهبردار تیم ایران
کمیته برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات وزنهبرداری قهرمانی نوجوانان آسیا در پایان این رقابتها چنگ منگ از چین را به عنوان بهترین وزنهبردار مسابقات معرفی کرد. این وزنهبردار چینی در دسته 56 کیلوگرم ضمن شکستن رکورد دنیا موفق به کسب عنوان قهرمانی شده بود.
در فهرست بهترین وزنهبرداران آسیا نام رضا بیرالوند نماینده دسته 85 کیلوگرم کشورمان نیز در رده پنجم دیده میشود.
بیرالوند با کسب سه مدال طلا در میان تیم هشت نفره ایران هم بهترین عملکرد را داشت و موفق شد 84 امتیاز تیمی برای کشورمان به ارمغان بیاورد. در این ردهبندی کیانوش باقری و رامین ولیپور هم به ترتیب در ردههای هفتم و دوازدهم آسیا قرار گرفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد