جام جم سرا: نامزد او به وی گفته بود برای داشتن یک موقعیت شغلی عالی به آلاسکا میرود و بعد از یک خداحافظی غمگین و اشک آلود در فرودگاه خانم رینالدز متوجه شد همسرش نه تنها به آلاسکا سفر نکرده بلکه مدتی است با زنی که از 6 ماه قبل با او رابطه دارد زندگی میکند و برای اینکه از شر او راحت شود به این حیله متوسل شده است.
این زن جوان که سابقاً نام نامزدش را روی ساعد دستش خالکوبی کرده بود، برای اینکه نشان دهد تا چه حد خشمگین است و قصد فراموش کردن این مرد خیانتکار را دارد پوست آن قسمت از ساعد خود را با چاقو برید و برای نامزد سابقش پست کرد.
نکته عجیب اینکه خانم عصبانی، خودش اقدام به بریدن پوست دستش کرد. او در یک عمل 1 ساعت و نیمه توانست پوست آن قسمت از ساعد خود را کاملا جدا کند.|پرداد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است