«معراجی‌ها» به نظرسنجی مردمی برگشت

مدیر اجرایی ستاد رای مردمی تماشاگران جشنواره فیلم فجر درباره‌ی وضعیت فیلم «معراجی‌ها»ی مسعود ده‌نمکی در شمارش آرای مردمی توضیحاتی داد.
کد خبر: ۶۴۳۲۰۰
«معراجی‌ها» به نظرسنجی مردمی برگشت

محسن هاشمی در جدیدترین اظهارنظرش به ایسنا، گفت: با توجه به اعلام برنامه‌های نمایش فیلم «معراجی‌ها» که روز گذشته 14 بهمن ماه توسط دفتر جشنواره به ستاد آمار مردمی اعلام شد، این فیلم بالغ بر 18 نوبت نمایش دارد و طبیعتا شرایط احراز آرای تماشاگران را خواهد داشت و همچون بقیه فیلم‌ها براساس همان نظام خوشه‌چینی رأی تماشاگران (دو نمایش زیر ساعت 16 و شش نمایش بین 16 تا 20 و پنج نمایش از ساعت 20 به بعد) برای آن رای‌گیری انجام خواهد شد.
طبق برنامه‌ای که پیش‌تر توسط دفتر جشنواره در اختیار ستاد رای مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر قرار گرفته بود، مدیر اجرایی ستاد آرای مردمی جشنواره اعلام کرده بود که چون «معراجی‌ها» کمتر از 13 نوبت نمایش دارد، در رای‌گیری آمار مردمی نیست اما گویا طبق برنامه‌ای که از دفتر جشنواره به این ستاد اعلام شده است،این فیلم بیش از 13 نوبت نمایش دارد و می‌تواند در نظرسنجی مردمی به حساب آید.

بنا بر این گزارش، «خانه سینما در اعلام شیوه اجرایی انتخاب فیلم برگزیده از نگاه تماشاگران اعلام کرد که در صورت ورود فیلمی از روز پنجم برگزاری جشنواره این فیلم در چرخه ارزیابی آرای تماشاگران قرار نخواهد گرفت.»


بنابراین تمام فیلم‌هایی که در بخش سودای سیمرغ تا آخر شب سه شنبه به نمایش درآیند در نظرسنجی مردمی جشنواره‌ فجر شرکت داده می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها